НАП

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижНАП
Квадратура: 69
Етаж: 3
Етажност: 6
Цена: 64440€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижНАП
Квадратура: 72
Етаж: 6
Етажност: 6
Цена: 69568€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижНАП
Квадратура: 120
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 113858€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижНАП
Квадратура: 125
Етаж: 5
Етажност: 7
Цена: 145499€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижНАП
Квадратура: 110
Етаж: 2
Етажност: 4
Цена: 158099€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижНАП
Квадратура: 192
Етаж: 6
Етажност: 6
Цена: 185968€