I-во РПУ

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижI-во РПУ
Квадратура: 50
Етаж: 0
Етажност: 5
Цена: 34999€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижI-во РПУ
Квадратура: 40
Етаж: 3
Етажност: 5
Цена: 40389€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижI-во РПУ
Квадратура: 64
Етаж: 1
Етажност: 4
Цена: 41719€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижI-во РПУ
Квадратура: 60
Етаж: 3
Етажност: 7
Цена: 41759€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижI-во РПУ
Квадратура: 65
Етаж: 2
Етажност: 7
Цена: 48999€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижI-во РПУ
Квадратура: 65
Етаж: 2
Етажност: 6
Цена: 49699€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижI-во РПУ
Квадратура: 85
Етаж: 2
Етажност: 8
Цена: 51899€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижI-во РПУ
Квадратура: 115
Етаж: 2
Етажност: 8
Цена: 64869€
Продава
Вид на имота: 4-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижI-во РПУ
Квадратура: 96
Етаж: 1
Етажност: 8
Цена: 64999€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижI-во РПУ
Квадратура: 89
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 67999€