Белите брези

Дава под наем
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижБелите брези
Квадратура: 100
Етаж: 2
Етажност: 4
Цена: 353€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижБелите брези
Квадратура: 80
Етаж: 4
Етажност: 4
Цена: 58849€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижБелите брези
Квадратура: 68
Етаж: 2
Етажност: 8
Цена: 61199€
Продава
Вид на имота: Многостаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижБелите брези
Квадратура: 200
Етаж: 0
Етажност: 5
Цена: 63899€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижБелите брези
Квадратура: 101
Етаж: 7
Етажност: 7
Цена: 81599€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижБелите брези
Квадратура: 92
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 83499€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижБелите брези
Квадратура: 120
Етаж: 5
Етажност: 5
Цена: 84999€
Продава
Вид на имота: Етаж от къща
Местоположение ПловдивКючук ПарижБелите брези
Квадратура: 110
Етаж: 1
Етажност: 3
Цена: 86699€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижБелите брези
Квадратура: 120
Етаж: 4
Етажност: 4
Цена: 109999€
Продава
Вид на имота: Многостаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижБелите брези
Квадратура: 165
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 109999€