Автогара Родопи

Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижАвтогара Родопи
Квадратура: 30
Етаж: 0
Етажност: 4
Цена: 16998€
Продава
Вид на имота: Магазин
Местоположение ПловдивКючук ПарижАвтогара Родопи
Квадратура: 60
Етаж: 1
Етажност: 6
Цена: 43999€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижАвтогара Родопи
Квадратура: 64
Етаж: 4
Етажност: 5
Цена: 44999€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижАвтогара Родопи
Квадратура: 58
Етаж: 1
Етажност: 7
Цена: 54999€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижАвтогара Родопи
Квадратура: 72
Етаж: 8
Етажност: 8
Цена: 56100€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижАвтогара Родопи
Квадратура: 80
Етаж: 5
Етажност: 5
Цена: 61199€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижАвтогара Родопи
Квадратура: 67
Етаж: 4
Етажност: 8
Цена: 63239€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижАвтогара Родопи
Квадратура: 123
Етаж: 5
Етажност: 5
Цена: 97999€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижАвтогара Родопи
Квадратура: 156
Етаж: 7
Етажност: 7
Цена: 129999€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижАвтогара Родопи
Квадратура: 110
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 142799€