х-л Ст.Петербург

Дава под наем
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКършияках-л Ст.Петербург
Квадратура: 54
Етаж: 2
Етажност: 6
Цена: 205€
Дава под наем
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКършияках-л Ст.Петербург
Квадратура: 50
Етаж: 1
Етажност: 6
Цена: 205€
Дава под наем
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКършияках-л Ст.Петербург
Квадратура: 80
Цена: 296€
Дава под наем
Вид на имота: Магазин
Местоположение ПловдивКършияках-л Ст.Петербург
Квадратура: 50
Етаж: 0
Етажност: 6
Цена: 307€
Дава под наем
Вид на имота: Магазин
Местоположение ПловдивКършияках-л Ст.Петербург
Квадратура: 550
Етаж: 0
Етажност: 4
Цена: 1100€
Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение ПловдивКършияках-л Ст.Петербург
Квадратура: 36
Етаж: 1
Етажност: 8
Цена: 28599€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКършияках-л Ст.Петербург
Квадратура: 40
Етаж: 13
Етажност: 18
Цена: 39500€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКършияках-л Ст.Петербург
Квадратура: 48
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 39779€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКършияках-л Ст.Петербург
Квадратура: 60
Етаж: 16
Етажност: 16
Цена: 44999€
Продава
Вид на имота: Магазин
Местоположение ПловдивКършияках-л Ст.Петербург
Квадратура: 52
Етаж: 0
Етажност: 6
Цена: 47999€