Преспите

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивИзгревПреспите
Квадратура: 49
Етаж: 9
Етажност: 18
Цена: 42999€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивИзгревПреспите
Квадратура: 58
Етаж: 5
Етажност: 5
Цена: 45999€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивИзгревПреспите
Квадратура: 78
Етаж: 15
Етажност: 18
Цена: 54999€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивИзгревПреспите
Квадратура: 60
Етаж: 2
Етажност: 8
Цена: 56999€
Продава
Вид на имота: 4-стаен
Местоположение ПловдивИзгревПреспите
Квадратура: 74
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 69499€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивИзгревПреспите
Квадратура: 74
Етаж: 7
Етажност: 8
Цена: 71399€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивИзгревПреспите
Квадратура: 86
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 74999€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивИзгревПреспите
Квадратура: 78
Етаж: 3
Етажност: 18
Цена: 74999€