Гребна база

Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение ПловдивХристо СмирненскиГребна база
Квадратура: 50
Етаж: 3
Етажност: 5
Цена: 41499€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо СмирненскиГребна база
Квадратура: 73
Етаж: 3
Етажност: 5
Цена: 60590€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо СмирненскиГребна база
Квадратура: 74
Етаж: 2
Етажност: 4
Цена: 62899€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо СмирненскиГребна база
Квадратура: 77
Етаж: 2
Етажност: 4
Цена: 65449€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо СмирненскиГребна база
Квадратура: 73
Етаж: 2
Етажност: 4
Цена: 65599€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо СмирненскиГребна база
Квадратура: 77
Етаж: 2
Етажност: 4
Цена: 69299€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивХристо СмирненскиГребна база
Квадратура: 116
Етаж: 1
Етажност: 4
Цена: 89999€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивХристо СмирненскиГребна база
Квадратура: 105
Етаж: 2
Етажност: 4
Цена: 94499€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивХристо СмирненскиГребна база
Квадратура: 112
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 95191€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивХристо СмирненскиГребна база
Квадратура: 120
Етаж: 3
Етажност: 5
Цена: 99600€