Военна болница

Дава под наем
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение ПловдивЦентърВоенна болница
Квадратура: 36
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 179€
Дава под наем
Вид на имота: Магазин
Местоположение ПловдивЦентърВоенна болница
Квадратура: 70
Етаж: 0
Цена: 700€
Продава
Вид на имота: Къща
Местоположение ПловдивЦентърВоенна болница
Квадратура: 30
Етаж: 1
Етажност: 1
Цена: 46016€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивЦентърВоенна болница
Квадратура: 60
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 54999€
Продава
Вид на имота: Офис
Местоположение ПловдивЦентърВоенна болница
Квадратура: 90
Етаж: 0
Цена: 58499€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивЦентърВоенна болница
Квадратура: 67
Етаж: 6
Етажност: 6
Цена: 64999€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивЦентърВоенна болница
Квадратура: 50
Етаж: 1
Етажност: 5
Цена: 69869€
Продава
Вид на имота: Етаж от къща
Местоположение ПловдивЦентърВоенна болница
Квадратура: 125
Етаж: 1
Етажност: 3
Цена: 99799€
Продава
Вид на имота: Мезонет
Местоположение ПловдивЦентърВоенна болница
Квадратура: 125
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 127500€
Продава
Вид на имота: Многостаен
Местоположение ПловдивЦентърВоенна болница
Квадратура: 100
Етаж: 1
Етажност: 7
Цена: 128999€