Каменица 1

Дава под наем
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение ПловдивЦентърКаменица 1
Квадратура: 22
Етаж: 0
Етажност: 3
Цена: 153€
Дава под наем
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивЦентърКаменица 1
Квадратура: 55
Етаж: 4
Етажност: 8
Цена: 332€
Дава под наем
Вид на имота: Мезонет
Местоположение ПловдивЦентърКаменица 1
Квадратура: 156
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 598€
Продава
Вид на имота: Магазин
Местоположение ПловдивЦентърКаменица 1
Квадратура: 25
Етаж: 0
Етажност: 4
Цена: 27849€
Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение ПловдивЦентърКаменица 1
Квадратура: 31
Етаж: 0
Етажност: 4
Цена: 30589€
Продава
Вид на имота: Магазин
Местоположение ПловдивЦентърКаменица 1
Квадратура: 40
Етаж: 3
Етажност: 4
Цена: 35699€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивЦентърКаменица 1
Квадратура: 66
Етаж: 6
Етажност: 7
Цена: 58890€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивЦентърКаменица 1
Квадратура: 57
Етаж: 1
Етажност: 6
Цена: 62700€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивЦентърКаменица 1
Квадратура: 69
Етаж: 2
Етажност: 6
Цена: 68999€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивЦентърКаменица 1
Квадратура: 91
Етаж: 7
Етажност: 7
Цена: 74990€