Мараша

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивЦентър ЗАПАДМараша
Квадратура: 70
Етаж: 2
Етажност: 4
Цена: 74999€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивЦентър ЗАПАДМараша
Квадратура: 80
Етаж: 2
Етажност: 6
Цена: 81599€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивЦентър ЗАПАДМараша
Квадратура: 78
Етаж: 1
Етажност: 11
Цена: 89998€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивЦентър ЗАПАДМараша
Квадратура: 105
Етаж: 5
Етажност: 5
Цена: 89999€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивЦентър ЗАПАДМараша
Квадратура: 106
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 118999€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивЦентър ЗАПАДМараша
Квадратура: 118
Етаж: 6
Етажност: 6
Цена: 129799€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивЦентър ЗАПАДМараша
Квадратура: 243
Етаж: 4
Етажност: 5
Цена: 129999€
Продава
Вид на имота: Заведение
Местоположение ПловдивЦентър ЗАПАДМараша
Квадратура: 137
Етаж: 0
Етажност: 5
Цена: 146879€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивЦентър ЗАПАДМараша
Квадратура: 130
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 149999€
Продава
Вид на имота: Мезонет
Местоположение ПловдивЦентър ЗАПАДМараша
Квадратура: 156
Етаж: 3
Етажност: 5
Цена: 166260€