Военна болница

Дава под наем
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение ПловдивЦентър ИЗТОКВоенна болница
Квадратура: 36
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 179€
Дава под наем
Вид на имота: Магазин
Местоположение ПловдивЦентър ИЗТОКВоенна болница
Квадратура: 70
Етаж: 0
Цена: 700€
Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение ПловдивЦентър ИЗТОКВоенна болница
Квадратура: 34
Етаж: 0
Етажност: 2
Цена: 32299€
Продава
Вид на имота: Офис
Местоположение ПловдивЦентър ИЗТОКВоенна болница
Квадратура: 40
Етаж: 0
Етажност: 5
Цена: 39999€
Продава
Вид на имота: Офис
Местоположение ПловдивЦентър ИЗТОКВоенна болница
Квадратура: 90
Етаж: 0
Цена: 58499€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивЦентър ИЗТОКВоенна болница
Квадратура: 67
Етаж: 6
Етажност: 6
Цена: 63998€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивЦентър ИЗТОКВоенна болница
Квадратура: 50
Етаж: 1
Етажност: 5
Цена: 68499€
Продава
Вид на имота: Мезонет
Местоположение ПловдивЦентър ИЗТОКВоенна болница
Квадратура: 125
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 122399€
Продава
Вид на имота: Многостаен
Местоположение ПловдивЦентър ИЗТОКВоенна болница
Квадратура: 100
Етаж: 1
Етажност: 7
Цена: 128999€