Остромила

Дава под наем
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивОстромила
Квадратура: 118
Етаж: 2
Етажност: 4
Цена: 302€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивОстромила
Квадратура: 63
Етаж: 2
Етажност: 3
Цена: 37169€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивОстромила
Квадратура: 66
Етаж: 2
Етажност: 4
Цена: 37724€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивОстромила
Квадратура: 58
Етаж: 3
Етажност: 4
Цена: 40789€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивОстромила
Квадратура: 69
Етаж: 3
Етажност: 6
Цена: 40999€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивОстромила
Квадратура: 67
Етаж: 1
Етажност: 4
Цена: 45899€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивОстромила
Квадратура: 115
Етаж: 4
Етажност: 4
Цена: 54999€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивОстромила
Квадратура: 71
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 54999€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивОстромила
Квадратура: 85
Етаж: 3
Етажност: 4
Цена: 63239€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивОстромила
Квадратура: 65
Етаж: 2
Етажност: 4
Цена: 66299€