Коматево

Продава
Вид на имота: Къща
Местоположение ПловдивКоматево
Квадратура: 350
Етаж: 1
Етажност: 2
Цена: 164999€
Продава
Вид на имота: Къща
Местоположение ПловдивКоматево
Квадратура: 222
Етажност: 2
Цена: 167999€