Коматево

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКоматево
Квадратура: 67
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 37379€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКоматево
Квадратура: 46
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 45899€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКоматево
Квадратура: 80
Етаж: 3
Етажност: 5
Цена: 48999€
Продава
Вид на имота: Етаж от къща
Местоположение ПловдивКоматево
Квадратура: 120
Етаж: 3
Етажност: 3
Цена: 56099€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКоматево
Квадратура: 126
Етаж: 3
Етажност: 3
Цена: 79999€
Продава
Вид на имота: Къща
Местоположение ПловдивКоматево
Квадратура: 70
Етажност: 2
Цена: 79999€
Продава
Вид на имота: Етаж от къща
Местоположение ПловдивКоматево
Квадратура: 154
Етаж: 2
Етажност: 2
Цена: 102249€
Продава
Вид на имота: Етаж от къща
Местоположение ПловдивКоматево
Квадратура: 170
Етаж: 1
Етажност: 4
Цена: 115149€
Продава
Вид на имота: Къща
Местоположение ПловдивКоматево
Квадратура: 194
Етаж: 0
Етажност: 2
Цена: 128999€
Продава
Вид на имота: Къща
Местоположение ПловдивКоматево
Квадратура: 170
Етажност: 2
Цена: 132499€