Изгрев

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивИзгревМ-н Триумф
Квадратура: 43
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 23999€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивИзгревПреспите
Квадратура: 77
Етаж: 19
Етажност: 22
Цена: 26840€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивИзгревУ-ще Димчо Дебелянов
Квадратура: 64
Етаж: 8
Етажност: 9
Цена: 26999€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивИзгревУ-ще Димчо Дебелянов
Квадратура: 65
Етаж: 6
Етажност: 9
Цена: 26999€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивИзгревУ-ще Димчо Дебелянов
Квадратура: 64
Етаж: 8
Етажност: 9
Цена: 29999€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивИзгрев
Квадратура: 59
Етаж: 8
Етажност: 8
Цена: 29999€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивИзгревУ-ще Димчо Дебелянов
Квадратура: 67
Етаж: 5
Етажност: 9
Цена: 30599€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивИзгревПреспите
Квадратура: 64
Етаж: 8
Етажност: 8
Цена: 30599€
Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение ПловдивИзгревПреспите
Квадратура: 47
Етаж: 4
Етажност: 19
Цена: 30678€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивИзгревПреспите
Квадратура: 60
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 32210€