Христо Смирненски

Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивХристо СмирненскиГребна база
Квадратура: 105
Етаж: 2
Етажност: 4
Цена: 94499€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивХристо СмирненскиГребна база
Квадратура: 112
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 95191€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивХристо СмирненскиГребна база
Квадратура: 116
Етаж: 1
Етажност: 4
Цена: 97999€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивХристо СмирненскиХЕИ
Квадратура: 98
Етаж: 4
Етажност: 5
Цена: 98999€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивХристо СмирненскиГребна база
Квадратура: 120
Етаж: 3
Етажност: 5
Цена: 99600€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивХристо СмирненскиБенз. Лукойл
Квадратура: 133
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 99999€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивХристо СмирненскиБенз. Лукойл
Квадратура: 123
Етаж: 5
Етажност: 8
Цена: 100860€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивХристо СмирненскиМаг. Сани
Квадратура: 92
Етаж: 3
Етажност: 4
Цена: 100999€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо СмирненскиМОЛ Пловдив
Квадратура: 65
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 104499€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо СмирненскиМОЛ Пловдив
Квадратура: 69
Етаж: 4
Етажност: 6
Цена: 106200€