Христо Смирненски

Продава
Вид на имота: Гараж
Местоположение ПловдивХристо СмирненскиМОЛ Пловдив
Квадратура: 21
Етаж: 0
Етажност: 7
Цена: 19999€
Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение ПловдивХристо СмирненскиМаг. Лекси
Квадратура: 30
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 25499€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо СмирненскиМаг. Лекси
Квадратура: 44
Етаж: 6
Етажност: 8
Цена: 31619€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо СмирненскиМаг. Лекси
Квадратура: 61
Етаж: 4
Етажност: 8
Цена: 33471€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо СмирненскиМГ
Квадратура: 57
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 34199€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо СмирненскиМаг. Лекси
Квадратура: 55
Етаж: 2
Етажност: 4
Цена: 35099€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо СмирненскиМаг. Лекси
Квадратура: 73
Етаж: 2
Етажност: 4
Цена: 36499€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо СмирненскиМаг. Лекси
Квадратура: 59
Етаж: 1
Етажност: 5
Цена: 36579€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо СмирненскиМаг. Лекси
Квадратура: 67
Етаж: 4
Етажност: 4
Цена: 36849€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо СмирненскиМаг. Лекси
Квадратура: 63
Етаж: 4
Етажност: 7
Цена: 37999€