I-во РПУ

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижI-во РПУ
Квадратура: 45
Етаж: 12
Етажност: 12
Цена: 39800€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижI-во РПУ
Квадратура: 48
Етаж: 7
Етажност: 8
Цена: 39800€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижI-во РПУ
Квадратура: 50
Етаж: 4
Етажност: 5
Цена: 50999€
Продава
Вид на имота: Етаж от къща
Местоположение ПловдивКючук ПарижI-во РПУ
Квадратура: 64
Етаж: 2
Етажност: 3
Цена: 55999€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижI-во РПУ
Квадратура: 101
Етаж: 9
Етажност: 11
Цена: 60850€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижI-во РПУ
Квадратура: 72
Етаж: 6
Етажност: 8
Цена: 61199€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижI-во РПУ
Квадратура: 86
Етаж: 7
Етажност: 7
Цена: 66290€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижI-во РПУ
Квадратура: 115
Етаж: 2
Етажност: 8
Цена: 66600€
Продава
Вид на имота: 4-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижI-во РПУ
Квадратура: 110
Етаж: 7
Етажност: 8
Цена: 71379€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижI-во РПУ
Квадратура: 100
Етаж: 3
Етажност: 5
Цена: 81599€