тухла

Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение ПловдивЦентър ЗАПАДБунарджика
Квадратура: 33
Етаж: 1
Етажност: 1
Цена: 36499€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивИзгревПреспите
Квадратура: 79
Етаж: 12
Етажност: 22
Цена: 36999€
Продава в строеж
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивПрослав
Квадратура: 62
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 37200€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКършияках-л Ст.Петербург
Квадратура: 40
Етаж: 3
Етажност: 16
Цена: 37482€
Продава
Вид на имота: Офис
Местоположение ПловдивЦентър ЗАПАДГрадската градина
Квадратура: 37
Етаж: 0
Етажност: 8
Цена: 37799€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКючук Парижбул.Южен
Квадратура: 70
Етаж: 0
Етажност: 4
Цена: 38899€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКършияка
Квадратура: 40
Етаж: 13
Етажност: 15
Цена: 39500€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКършияках-л Ст.Петербург
Квадратура: 40
Етаж: 13
Етажност: 18
Цена: 39500€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКючук Парижбул.Южен
Квадратура: 66
Етаж: 6
Етажност: 6
Цена: 39600€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивИзгревПреспите
Квадратура: 74
Етаж: 20
Етажност: 20
Цена: 39999€