панел

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижI-во РПУ
Квадратура: 64
Етаж: 1
Етажност: 4
Цена: 41719€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижКамела
Квадратура: 50
Етаж: 7
Етажност: 8
Цена: 41899€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивИзгревУ-ще Димчо Дебелянов
Квадратура: 86
Етаж: 6
Етажност: 8
Цена: 41925€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивТракияФорума
Квадратура: 50
Етаж: 1
Етажност: 8
Цена: 41999€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижБелите брези
Квадратура: 47
Етаж: 1
Цена: 41999€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивТракияФорума
Квадратура: 60
Етаж: 7
Етажност: 8
Цена: 42499€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивИзгревПреспите
Квадратура: 64
Етаж: 2
Етажност: 6
Цена: 42534€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивИзгревУ-ще Димчо Дебелянов
Квадратура: 85
Етаж: 8
Етажност: 8
Цена: 43449€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижСъбота пазара
Квадратура: 60
Етаж: 1
Етажност: 8
Цена: 43499€
Продава
Вид на имота: 4-стаен
Местоположение ПловдивИзгревПощата
Квадратура: 90
Етаж: 1
Етажност: 8
Цена: 43860€