Двор

Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение Пловдив област
Квадратура: 1000
Етаж: 1
Етажност: 1
Цена: 15000€
Продава
Вид на имота: Къща
Местоположение Пловдив областс. Караджово
Квадратура: 690
Етаж: 1
Етажност: 1
Цена: 34999€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение Пловдив областс. Караджово
Квадратура: 690
Цена: 34999€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение Пловдив областс. Белащица
Квадратура: 600
Цена: 41999€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение ПловдивБеломорски
Квадратура: 537
Етаж: 0
Етажност: 0
Цена: 49900€
Продава
Вид на имота: Къща
Местоположение Пловдив областс. Труд
Квадратура: 80
Етаж: 1
Етажност: 1
Цена: 54999€
Продава
Вид на имота: Магазин
Местоположение ПловдивКършиякаПощата
Квадратура: 63
Етаж: 0
Етажност: 4
Цена: 59999€
Продава
Вид на имота: Етаж от къща
Местоположение ПловдивПрослав
Квадратура: 97
Етаж: 2
Етажност: 2
Цена: 61199€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо СмирненскиГребна база
Квадратура: 121
Етаж: 0
Етажност: 5
Цена: 61818€
Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение ПловдивХристо СмирненскиМаг. Лекси
Квадратура: 65
Етаж: 1
Етажност: 7
Цена: 62261€