2-стаен

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо СмирненскиМОЛ Пловдив
Квадратура: 69
Етаж: 3
Етажност: 6
Цена: 0€
Дава под наем
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивТракияФорума
Квадратура: 65
Етаж: 3
Етажност: 6
Цена: 255€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивИзгревПреспите
Квадратура: 46
Етаж: 7
Етажност: 8
Цена: 21699€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивШирок центърГребна база
Квадратура: 41
Етаж: 0
Етажност: 3
Цена: 26799€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКючук Парижбул.Южен
Квадратура: 56
Етаж: 1
Етажност: 9
Цена: 28690€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивШирок центърЦентрална гара
Квадратура: 48
Етаж: 2
Етажност: 2
Цена: 29495€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивИзгревПреспите
Квадратура: 50
Етаж: 4
Етажност: 20
Цена: 29650€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивИзгревУ-ще Димчо Дебелянов
Квадратура: 64
Етаж: 3
Етажност: 8
Цена: 29999€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКючук Парижбул.Южен
Квадратура: 60
Етаж: 4
Етажност: 8
Цена: 30426€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижКоматевски възел
Квадратура: 71
Етаж: 10
Етажност: 10
Цена: 31499€