I-во РПУ

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижI-во РПУ
Квадратура: 67
Етаж: 8
Етажност: 11
Цена: 40800€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижI-во РПУ
Квадратура: 74
Етаж: 2
Етажност: 11
Цена: 44480€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижI-во РПУ
Квадратура: 73
Етаж: 3
Етажност: 5
Цена: 48500€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижI-во РПУ
Квадратура: 60
Етаж: 1
Етажност: 5
Цена: 49999€
Продава
Вид на имота: Етаж от къща
Местоположение ПловдивКючук ПарижI-во РПУ
Квадратура: 104
Етаж: 3
Етажност: 3
Цена: 56000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижI-во РПУ
Квадратура: 96
Етаж: 10
Етажност: 11
Цена: 57850€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижI-во РПУ
Квадратура: 101
Етаж: 9
Етажност: 11
Цена: 60850€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижI-во РПУ
Квадратура: 100
Етаж: 3
Етажност: 5
Цена: 89759€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижI-во РПУ
Квадратура: 121
Етаж: 4
Етажност: 5
Цена: 90779€