Гараж

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 63
Етаж: 2
Етажност: 8
Цена: 33020€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 63
Етаж: 2
Етажност: 10
Цена: 36467€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивШирок центърмаг.Била 1
Квадратура: 55
Етаж: 4
Етажност: 9
Цена: 39874€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКършиякаПанаира
Квадратура: 53
Етаж: 6
Етажност: 6
Цена: 44999€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 91
Етаж: 2
Етажност: 8
Цена: 47873€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо СмирненскиМОЛ Пловдив
Квадратура: 63
Етаж: 2
Етажност: 7
Цена: 49990€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 97
Етаж: 2
Етажност: 10
Цена: 52899€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижКоматевски възел
Квадратура: 64
Етаж: 3
Етажност: 6
Цена: 60200€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижКамела
Квадратура: 90
Етаж: 1
Етажност: 6
Цена: 61799€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивШирок центърПолиграфия
Квадратура: 99
Етаж: 8
Етажност: 9
Цена: 66999€