Двор

Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивХристо СмирненскиМОЛ Пловдив
Квадратура: 108
Етаж: 3
Етажност: 6
Цена: 0€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивХристо СмирненскиМОЛ Пловдив
Квадратура: 113
Етаж: 2
Етажност: 7
Цена: 0€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо СмирненскиМОЛ Пловдив
Квадратура: 69
Етаж: 3
Етажност: 6
Цена: 0€
Дава под наем
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивЦентърПловдивски университет
Квадратура: 120
Етаж: 2
Етажност: 3
Цена: 399€
Продава
Вид на имота: Къща
Местоположение Пловдив област
Квадратура: 94
Етажност: 2
Цена: 10999€
Продава
Вид на имота: Партер
Местоположение ПловдивЦентърСтария град
Квадратура: 40
Етаж: 0
Етажност: 2
Цена: 26499€
Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение ПловдивХристо СмирненскиМГ
Квадратура: 44
Етаж: 3
Етажност: 3
Цена: 28599€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение Пловдив област
Квадратура: 1046
Цена: 29999€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо СмирненскиМГ
Квадратура: 65
Етаж: 1
Етажност: 5
Цена: 41599€
Продава
Вид на имота: Етаж от къща
Местоположение ПловдивПрослав
Квадратура: 136
Етаж: 2
Етажност: 4
Цена: 43859€