1-стаен

Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение ПловдивКючук Парижбул.Южен
Квадратура: 28
Етаж: 0
Етажност: 9
Цена: 22999€
Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение ПловдивШирок центърКаменица 2
Квадратура: 75
Етаж: 2
Етажност: 4
Цена: 25999€
Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение ПловдивХристо СмирненскиМГ
Квадратура: 44
Етаж: 3
Етажност: 3
Цена: 28599€
Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение ПловдивЦентърТримонциум
Квадратура: 35
Етаж: 0
Етажност: 5
Цена: 28999€
Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижБенз.Хаджията Груев
Квадратура: 43
Етаж: 9
Етажност: 10
Цена: 30000€
Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение ПловдивКършиякаГагарин
Квадратура: 36
Етаж: 4
Етажност: 8
Цена: 30999€
Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение ПловдивТракиях-л SPS
Квадратура: 36
Етаж: 3
Етажност: 7
Цена: 31599€
Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение ПловдивШирок центърКаменица 2
Квадратура: 36
Етаж: 5
Етажност: 8
Цена: 32639€
Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение ПловдивКършиякаПанаира
Квадратура: 36
Етаж: 2
Етажност: 4
Цена: 33999€
Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение ПловдивШирок центърКаменица 2
Квадратура: 40
Етаж: 1
Етажност: 4
Цена: 39900€